Westflex Payroll

Minder risico’s, meer flexibiliteit en financieel voordeel: Maak kennis met Westflex Payroll.

Als ondernemer ligt uw hart bij ondernemerschap. Dat motiveren wij maar al te graag en daarom bieden wij u een stukje ontzorging aan. Ontzorging op het gebied van personeelszaken, zoals de (loon)administratie, contracten, ontslagprocedures en loonbetaling bij ziekte. Deze zaken worden volledig uitbesteed aan ons. Dankzij payroll houd u meer tijd over voor uw eigen business, zodat u nog meer kunt groeien. Bij Westflex zijn deze activiteiten onder gebracht in Westflex Select B.V.

Het gemak van payroll
Payroll betekent dat alle taken en risico’s van werkgeverschap worden uitbesteed. Uw werknemers komen bij ons op de loonlijst, maar blijven hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren bij u op de werkvloer. Het enige wat u hoeft te doen, is de gewerkte uren aanleveren. De rest doen wij!

Op deze manier kunt u zich volledig focussen op de dagelijkse gang van zaken binnen u bedrijf.

 

De voordelen:

  • Zorgeloos ondernemen: Payroll geheel volgens uw CAO en beloningssystematiek. U weet zeker dat uw personeelszaken goed geregeld zijn. Wij ontzorgen u op gebied van de loonadministratie, loonbetalingen (ook bij ziekte), eventuele ontslagprocedures en contractverlengingen in overleg met u.
  • Tijdsbesparing: U heeft geen omkijken meer naar randzaken van het werkgeverschap, zoals contracten en loonbetalingen.
  • Minder risico’s: Uw werkgeversrisico’s worden verlegd, zoals ziekteverzuim en verzuimbegeleiding.
  • Overzicht in personeelskosten: U ontvangt een overzichtelijke factuur met alleen de werkelijk gewerkte uren van uw medewerkers.