Maak kennis met Westflex

Westflex is opgericht in 2003 met als doel: De juiste mensen op de juiste plaats.

Wij helpen bedrijven met het realiseren van hun arbeidsbehoefte, wat wordt gedaan middels het leveren van tijdelijke krachten of vaste medewerkers. Onze wortels liggen in de agrarische sector, waarbinnen Westflex een topspeler is. Daarnaast is Westflex sinds langere tijd ook sterk in andere sectoren, zoals de logistiek, techniek en voedingsindustrie. Vandaar ons motto: Westflex werkt overal!

Binnen ons team staat transparantie, flexibiliteit, persoonlijk contact en wederzijds respect centraal. Dagelijks ondersteunen wij onze klanten met de inzet van tijdelijke arbeidskrachten of met medewerkers voor een langere periode. Wij ondersteunen bedrijven in hun werkzaamheden en proberen daarbij de kwaliteit van arbeid binnen deze bedrijven te waarborgen. Zo maken wij van uw werk onze passie.

Altijd in ontwikkeling
De arbeidsmarkt is continue in beweging. Daarom passen wij onze diensten en manier van werken continue aan, aan de vraag van onze klanten. Zo blijven we onszelf uitdagen én blijven we samen met onze klanten constant in ontwikkeling. Wij houden namelijk wel van een uitdaging! De inzet van flexibele arbeidskrachten en gemotiveerde medewerkers maken wij mogelijk door de samenwerking en inzet van onze verschillende kantoren. Wij zijn gevestigd in Nederland, Polen, Roemenië en Turkije.

Onze werkwijze
Dagelijks matchen wij onze uitzendkrachten aan diverse opdrachtgevers. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van vaste Job Coaches en accountmanagers. Zij zijn hét aanspreekpunt voor zowel onze klanten als onze uitzendkrachten. Ze luisteren naar de wensen van onze klanten en gaan daarna gericht op zoek naar passende werknemers om aan deze wensen te voldoen. Onze Job Coaches en accountmanagers zijn niet alleen betrokken bij het recruitment proces, maar ook bij vragen omtrent algemene zaken, betalingen, huisvesting, problemen, etc. De meerwaarde van deze persoonlijke begeleiding reikt verder dan alleen het hebben en behouden van het werk. Deze hulp en begeleiding leidt uiteindelijk tot minder uitval/verloop bij onze klanten en een verbetering van de kwaliteit van het werk.

Onze afspraken zijn duidelijk, transparant en altijd op maat voor onze klanten. Onze waardenverbinders zijn innovatief, betrouwbaar en behulpzaam. Deze vaardigheden hebben wij nodig om onze beloftes waar te maken. Ze vormen de basis voor alles wat we doen en uitdragen naar klanten en medewerkers. Het weerspiegelt waar we voor staan, ze zijn onderdeel van ons DNA.