Westflex werkt overal

Westflex is een Nederlands uitzendbureau. Wij zijn veelal lokaal actief in regio Westland, maar werken daarnaast ook veel buiten deze regio. Veel bedrijven in ons werkgebied Zuid-Holland en omstreken maken dagelijks gebruik van onze diensten. Onze afspraken zijn duidelijk, transparant en altijd op maat voor uw organisatie. Onze mensen zijn belangrijk voor ons. Door persoonlijk contact en wederzijds respect kunnen medewerkers het werk met perfectie en energie uitvoeren. 

Uw werk is onze passie
Op korte termijn uw bedrijfscapaciteit (tijdelijk) opschalen kan vaak een lastige klus zijn. Het helpen van opdrachtgevers en werkzoekenden aan de best mogelijke match is onze grootste passie. Dagelijks ondersteunen wij onze klanten met de inzet van tijdelijke arbeidskrachten of met medewerkers voor een langere periode. Voor iedere opdracht vinden wij een passende kandidaat. Door goed persoonlijk contact en met wederzijds respect kunnen wij ons werk met perfectie en energie uitvoeren. Zo maken wij van uw werk onze passie!

Op zoek naar personeel?
Bent u op zoek naar gemotiveerde uitzendkrachten om snel en flexibel aan de slag te gaan? Of u er nu kiest voor arbeidskrachten voor tijdelijke werkzaamheden of juist voor een grote hoeveelheid werk voor een langere periode, wij staan voor u klaar om te zorgen dat u snel aan de slag kunt! Westflex werkt overal.

 

Werving en Selectie | Uitzendwerk | Westflex Payroll | ZZP