Jouw werk is onze passie

Ontdek onze passie voor jouw branche

Wij zijn dé matchmakers

Het helpen van opdrachtgevers en werkzoekenden aan de best mogelijke match is onze grootste passie. Dagelijks ondersteunen wij onze klanten met de inzet van tijdelijke arbeidskrachten of met medewerkers voor een langere periode. Door goed persoonlijk contact en met wederzijds respect kunnen wij ons werk met perfecte en energie uitvoeren. Zo maken wij van jouw werk onze passie!

Lees meer

Onze diensten

Wij werken overal

Werving en selectie

De juiste persoon op de juiste plek. Of het nu gaat om een moeilijk in te vullen vacature of een situatie waarin je snel een nieuwe medewerker nodig hebt. Wij werken overal.

Payroll

Minder risico's, meer flexibiliteit én financieel voordeel: Maak kennis met Westflex Payroll. Wij zijn hét verlengstuk voor jouw bedrijf als het gaat om personeelszaken.

Uitzenden

Wij beschikken over een groot en veelzijdig aantal gemotiveerde arbeidskrachten die snel ingezet kunnen worden. Zo krijg je een snelle oplossing voor jouw personeelsaanvraag.

Ben jij ambitieus en heb je passie voor jouw werk?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures

Reviews

Onze klanten

“Ik heb in het verleden een keer een switch gemaakt naar een ander uitzendbureau, omdat zij erg op prijs gedreven waren. Maar zij brachten erg slechte mensen. Als je dat weken achter elkaar hebt, word je daar helemaal gek van. Westflex daarentegen steekt er altijd tijd in om klanten beter te leren kennen, zodat zij op deze manier precies kunnen aanvoelen wat de wensen van de klant precies zijn.”
Reijm & ZN, Jan Reijm
"Wij zijn al jaren dik tevreden over de uitzendkrachten van Westflex en de goede communicatie en korte lijnen met de contactpersonen."
John van den Akker, VDA Plant