Werving en Selectie

Westflex biedt een flexibele aanpak wat betreft werving en selectie. Door onze dienstverlening aan uw behoeften aan te passen kunnen wij snel en effectief resultaat behalen.

We kunnen u helpen met het vaststellen van de competenties die u nu en in de toekomst nodig hebt, waarvoor we de best mogelijke kandidaat werven, motiveren en selecteren. Wat uw specifieke behoeften ook zijn; samen met Westflex vind u de juiste mensen voor uw business.

Wij streven ernaar dat u de juiste mensen in uw bedrijf heeft die effectief tot prestaties komen. Of u nu de volledige werving en selectie wilt uitbesteden of slechts op bepaalde onderdelen expertise zoekt; alles is mogelijk! Wilt u de nieuwe medewerker zelf in dienst nemen of wilt u een vorm van payrollen of uitzenden? Westflex biedt de ondersteuning die bij u past.

Ons stappenplan:

1. Analyse van uw wervingsbehoefte

Allereerst willen wij duidelijk inzicht verkrijgen in de huidige bedrijfssituatie, de richting die uw organisatie opgaat en welke mensen u daarbij nodig hebt. Dit is een kritieke factor voor een succesvol wervings- en selectietraject. Oppervlakkige functie-eisen zijn hierbij niet voldoende. Onze toegevoegde waarde ligt namelijk in het doorgronden van uw behoeften, zodat we de kandidaat kunnen selecteren die hier volledig bij aansluit.

2. Werven en motiveren van de beste kandidaten

Wij overleggen met u welke middelen en methoden er worden ingezet om talentvolle kandidaten aan te trekken. We stellen de ambities van de kandidaten vast en ondersteunen u bij het presenteren van uzelf als toekomstige werkgever.

3. De juiste selectie maken

Wij vormen een globaal beeld van de kennis, ervaring, motivatie en persoonlijkheidskenmerken van de kandidaten. Daarna kunt u de uiteindelijke keuze maken. Op die manier zijn we verzekerd van de best mogelijke match.