Voordelen P4F app voor uw medewerker

Elke medewerker die bij ons en bij u werkt, tekent zijn of haar documenten via de P4F-app. Dit is natuurlijk ontzettend duurzaam. Maar daarnaast zijn er nog veel andere voordelen voor onze medewerkers!

 

We hebben al deze voordelen voor onze medewerkers op een rijtje gezet:

  • Indien u werkt met een dagplanning, kan de medewerker de planning (begin- en/of eindtijd) voor de volgende dag inzien via de app. Als de medewerker de planning inziet via de app, kunnen zij ook het adres van uw hoofdlocatie terugzien in de app en middels een koppeling met Google Maps en Bing de rijroute en aanrijtijd inzien.
  • Medewerkers kunnen afwezigheden aanvragen zoals vakantiedagen en/of andere vrije dagen.
  • Medewerkers kunnen een chatbericht sturen aan hun jobcoach in hun eigen voorkeurstaal. De tekst wordt indien nodig automatisch vertaald in de voorkeurstaal van de verzender/ontvanger door een geïntegreerde vertaling.
  • Op elk moment kunnen medewerkers hun (getekende) documenten inzien en ondertekenen. Voorbeelden van documenten die ze in de app kunnen inzien, zijn: de arbeidsovereenkomst, uitzendbevestiging, huurcontract, contract voor de zorgverzekering, arbo-documenten, documenten van de opdrachtgever waar ze hebben gewerkt of werkzaam zijn (bijvoorbeeld hygiëneregels of veiligheidsinstructies), een scan van het ID-bewijs, ingediende afwezigheidsaanvragen, loonstroken, jaaropgaven, eventuele waarschuwingsbrieven, enzovoort. Naast inzien kunnen de medewerkers de documenten ook downloaden.
  • De ABU-CAO en de Personeelsgids van House of Work hebben we ook toegevoegd aan de documenten in de app, zodat medewerkers te allen tijde kunnen nagaan welke rechten en plichten ze hebben, welke gedragsregels wij hanteren, en daarnaast staat er nog andere praktische informatie in.

U denkt misschien, waarom heb ik dit als opdrachtgever niet? Goed nieuws! Inmiddels is het ook mogelijk om documenten als een samenwerkingsovereenkomst, algemene voorwaarden, enzovoort toe te voegen, zodat u en/of personen aan wie u rechten wilt verlenen, de documenten te allen tijde kunnen inzien. Daarnaast is het mogelijk om documenten die getekend worden door een medewerker die specifiek gelden voor uw bedrijf, inleesbaar en downloadbaar te maken voor u in het portaal. Zo hebt u tijdens een audit binnen no-time de getekende GRASP-formulieren, hygiëne- en/of veiligheidsregels snel bij de hand!

Hebben we uw nieuwsgierigheid gewekt? Neem contact op met uw accountmanager voor meer toelichting en/of antwoorden op uw vragen met betrekking tot de P4F-app voor medewerkers en/of het werkgeversportaal voor u!