Werving & Selectie

House of Work ontwikkelt zich snel en evolueert steeds meer in de richting van een volwaardige HR-partner voor onze opdrachtgevers. We bieden al geruime tijd uitzend-, detachering- en payrollingservices. Verzuimbegeleiding en re-integratie voor bedrijven in Zuid-Holland worden al enkele jaren actief aangeboden vanuit RC Westland. Onze volgende stap is het aanbieden van werving- en selectiediensten.

Afgelopen jaar hebben we aanzienlijk geïnvesteerd in recruitment. Zowel in het buitenland als in Nederland hebben we een team van recruiters die geschikte kandidaten zoeken voor opdrachtgevers die als flexwerkers aan de slag kunnen.

Vanaf begin juni 2023 kunnen we opdrachtgevers ook van dienst zijn bij het werven en selecteren van vakkrachten op MBO- en hoger niveau. De werkwijze zal enigszins anders zijn dan u gewend bent. Omdat het een specifiekere vorm van dienstverlening betreft, hebben we Sanne de Gier aangesteld om onze accountmanagers hierbij te ondersteunen. Samen met u zal de behoefte in kaart worden gebracht, een plan van aanpak worden overeengekomen en kan de zoekopdracht worden uitgevoerd. Kandidaten kunnen op basis van een uitzendovereenkomst bij u aan het werk. Op termijn, of zelfs direct, kunnen zij bij u in dienst treden. Wij bieden optimale ondersteuning voor uw HR en flexibiliteit van onze kant voor u!

Als u vacatures heeft waarbij u hulp kunt gebruiken bij het vinden van geschikte kandidaten, neem dan contact op met uw accountmanager.