Coronaregels intern

Voor de land- en tuinbouw is veilig werken, reizen en wonen van levensbelang. Tijdens de coronacrisis meer dan ooit! Wij doen er dan ook alles aan om de coronabesmettingen onder onze uitzendkrachten zo min mogelijk te houden en volgen de regels van het RIVM en de ABU.

Wij werken samen met ARBO.NU, waardoor wij onze uitzendkrachten gratis kunnen laten sneltesten in Naaldwijk, Maasdijk en Den Haag. Mocht er een corona uitbraak op de werkvloer zijn, kunnen wij ook op locatie komen testen. Hiervoor zullen minimaal 30 personen getest moeten worden. 
Sindskort hebben wij ook de "FlowFlex COVID-19 zelftest" in grote aantallen beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan even contact op met de desbetreffende accountmanager. 

Voor uitzendkrachten die gebruikmaken van onze huisvesting hebben wij quarantaine huizen tot onze beschikking. Uitzendkrachten die uit een oranje gebied komen en/of in contact zijn geweest met een positief getest persoon, kunnen hier veilig in quarantaine. Na 5 dagen quarantaine kunnen zij zich gratis laten testen, en bij een negatieve uitslag weer veilig aan het werk. 
In al onze auto's en busjes hebben wij desinfecterende handgel en mondkapjes klaarliggen voor onze uitzendkrachten. Aangezien wij de mondkapjes niet kunnen verplichten, zullen zij deze vrijwillig op moeten doen.