Groot project House of Work

Sinds enkele weken worden de krachten van de verschillende bedrijven van House of Work gebundeld. Een van onze opdrachtgevers heeft van de overheid het verzoek gekregen om corona zelftesten in te pakken en voor te bereiden voor verzending naar studenten van diverse mbo- en hbo-scholen in Nederland.

Het gaat hierbij om een opdracht waarbij binnen een aantal weken ruim 1.700.000 enveloppen en verzenddoosjes gevuld worden met 4 of 8 zelftesten. Deze kunnen gratis worden besteld door studenten om zich daarmee veilig door de samenleving heen te bewegen en lessen/colleges te kunnen volgen.

Bij de uitvoering van deze opdracht worden meerdere teamleiders ingezet die leidinggeven aan meer dan 80 uitzendkrachten, verdeeld over 2 locaties. Zowel de teamleiders als de uitzendkrachten worden geleverd door de bedrijven van House of Work. Wij zijn er trots op dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan de veiligheid van de Nederlandse samenleving en het ontstaan/realiseren van meer vrijheid.

Dankzij deze opdracht heeft House of Work wekelijks 20.000 corona zelftesten beschikbaar voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. 
De "FlowFlex COVID-19 zelftest" is een Antigen Sneltest. Het wattenstaafje hoeft maar 2,5 centimeter in beide neusgaten en is daardoor eenvoudig zelf af te nemen. Binnen 15 tot 30 minuten heb je de uitslag van de test.