Start nieuwe seizoen

Heerlijk, de lente is officieel begonnen! Langzaamaan wordt het ’s morgens vroeger licht en worden de dagen langer. De zon gaat steeds meer schijnen en alle planten, bomen en bloemen gaan weer groeien en bloeien. Dit betekent voor ons ook direct de aftrap van een nieuw seizoen. En we hebben er weer zin in bij Westflex!

Heerlijk, de lente is officieel begonnen! Langzaamaan wordt het ’s morgens vroeger licht en worden de dagen langer. De zon gaat steeds meer schijnen en alle planten, bomen en bloemen gaan weer groeien en bloeien.
Dit betekent voor ons ook direct de aftrap van een nieuw seizoen. En we hebben er weer zin in bij Westflex!

Het 2e kwartaal is landelijk gezien een kwartaal waarin gas gegeven wordt, en dit sluit eigenlijk geen enkele branche uit. We weten als geen ander hoe druk het kan zijn bij vele ondernemers in deze periode. Wij van Westflex staan voor u klaar.
We zijn dé matchmakers tussen werkgever en -nemer en hebben enthousiaste, gemotiveerde en hardwerkende medewerkers in de startblokken staan om u werk uit handen te nemen.  Mocht u gebruik willen maken van extra werknemers of nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze accountmanagers en/of job coaches. Wij helpen u graag!

Ben je geen werkgever, maar juist werkzoekend? Ook dan kun je bij ons terecht! Wij van Westflex hebben dagelijks contact met allerlei bedrijven in verschillende sectoren, waardoor wij altijd uitdagende banen beschikbaar hebben. Neem contact met ons op en samen zoeken we jouw nieuwe droombaan!