Andere tijden

De huidige crisis raakt ons allemaal! De gevolgen zorgen voor nieuwe uitdagingen en afwegingen. De gezondheid van onze medewerkers én onze klanten heeft de allerhoogste prioriteit! Preventief werken en opvolging van de overheidsrichtlijnen bij de manier waarop wij de huisvesting organiseren is van belang.

De huidige crisis raakt ons allemaal! De gevolgen zorgen voor nieuwe uitdagingen en afwegingen. De gezondheid van onze medewerkers én onze klanten heeft de allerhoogste prioriteit! Preventief werken en opvolging van de overheidsrichtlijnen bij de manier waarop wij de huisvesting organiseren is van belang. Nieuwe medewerkers of medewerkers die op vakantie zijn geweest in het buitenland zijn alleen welkom als de test in het buitenland negatief is. Eenmaal in Nederland worden zij na een aantal dagen quarantaine opnieuw getest. Daarna kunnen zij aan de slag bij onze klanten. En er zijn natuurlijk aangepaste instructies voor in de huisvesting en bij het vervoer van de uitzendkrachten met de auto’s. De uitzendkrachten worden regelmatig geïnformeerd over de actuele situatie en de wijzigingen in onze voorschriften. Per e-mail en met behulp van de Plan4Flex app krijgen zij allen deze informatie, ook in de eigen taal. Wij zetten maximaal in op het voorkomen en het verspreiden van coronabesmettingen.

Er wordt veel gevraagd van uw en onze flexibiliteit. En als flexbedrijf spelen wij hier graag adequaat op in. Creatieve oplossingen creëren, en inspelen op de situatie die elke dag weer anders is. Uw bedrijf heeft natuurlijk ook te maken met de gevolgen van de pandemie. Zo merken wij dat ook u elke dag opnieuw keuzes moet maken. Afzetkanalen die plots op slot gaan, bestellingen die worden afgezegd, ongekende prijsfluctuaties en het inzetten van werkschema’s voor groepen medewerkers zijn zomaar een paar gevolgen waar u mee te maken heeft. En zo wordt er veel gevraagd van uw ondernemerskwaliteiten.
Wij volgen natuurlijk de adviezen van de overheid en het RIVM in onze werkwijze, in alle opzichten. De ABU bundelt en actualiseert deze informatie en informeert de aangesloten uitzendbedrijven hierover meerdere keren per week.

De overheid is gestart om testen beschikbaar te stellen voor uw en onze uitzendkrachten. Wij zijn blij met deze bijdrage in de kosten voor ons bedrijf. Corona vraagt veel aanpassingen en zorgt bij u en bij ons voor veel kosten. Er is licht aan het einde van de tunnel, het vaccineren is gestart, maar voorlopig moeten wij en u nog door met handen ontsmetten, het dragen van mondkapjes en het houden van anderhalve meter afstand.
Samen gaan wij deze “andere tijden” doorkomen. Heeft u vragen of zijn er situaties waarin zich onduidelijkheden voordoen? Neem dan contact op met uw accountmanager of job coach en vraag om assistentie. Wij helpen u graag.