Wortels in de agrarische sector

Westflex werd in 2003 opgericht door Nic Poot. Hij was op dat moment eigenaar van een toonaangevend tomatenbedrijf, en vond dat er op dat moment geen uitzendbureau was dat aansloot op zijn wensen: flexibel, betrouwbaar én kwalitatief. Om deze reden begon hij zelf een uitzendbureau, om in eerste instantie te voldoen aan de vraag naar kwalitatief personeel voor zijn eigen bedrijf.

Sinds de oprichting heeft Westflex een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan duizend medewerkers in dienst, die werkzaam zijn in alle mogelijke sectoren en op alle niveaus.

In de eerste jaren was Westflex gevestigd in De Lier en Maassluis. Momenteel bevindt het hoofdkantoor zich in De Lier (Westland).
Al vrij snel na de opening van het hoofdkantoor werden de eerste buitenlandse vestigingen geopend. Inmiddels is Westflex gevestigd in Nederland, Letland, Polen en Roemenië.

Visie

De arbeidsmarkt beweegt. Bedrijven en organisaties hebben te maken met pieken en dalen in hun bedrijfsvoering. De inzet van een flexibel personeelsbeleid en gemotiveerde medewerkers maken het mogelijk om in korte tijd het werk eigen te maken en werkzaamheden optimaal uit te voeren.

Ook wordt het voor bedrijven steeds meer noodzaak om goed opgeleid personeel te vinden. Zonder geschikte, gemotiveerde en energieke medewerkers kunnen bedrijven en organisaties niet overleven. Daarom neemt Westflex voor uw bedrijf of organisatie ook de matchmaking tussen opdrachtgever en de meest geschikte kandidaat uit handen.