Contracting

Heeft u een vast omschreven project dat u wilt uitbesteden? Dan is het belangrijk om de juiste keuze te maken uit verschillende dienstverleningen.

Contracting lijkt in veel opzichten op uitzendwerk. Het grootste verschil is dat bij contracting de opdrachtgever zelf niet meer de leiding heeft en het toezicht houdt over de medewerkers. Dit wordt namelijk verzorgd door de contractor. De contractor verzorgt zowel de werknemers als de leidinggevende. De dienstverlening is ook wel bekend als aanneming van werk.

Wemax B.V. is onderdeel van Westflex Groep en is het aanneembedrijf dat deze dienstverlening kan verzorgen. Wemax speekt met de opdrachtgever af wat er precies gedaan moet worden. Dit kan zijn het vouwen van dozen, boeketten schikken, dieven en draaien in de groenteteelt, order picken of een andere klus. Wemax neemt de opdracht van u aan en neemt daarbij de verantwoordelijkheid voor het totale werkproces. De leiding en het toezicht op de werkvloer worden geregeld door Wemax. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor uw eindresultaat.

In geval van zzp-werkzaamheden wordt er gewerkt met een overeenkomst van tussenkomst. Wemax B.V. neemt het werk aan en besteedt het uit. De zzp'er werkt voor eigen rekening en eigen risico. Wemax B.V. zorgt voor de juiste modelovereenkomsten. Met transparante overeenkomsten en duidelijke afspraken. Juridisch en volgens de actuele wetgeving.

Wemax is NEN 4000-1 gecertificeerd.